Registrering av dåp


Informasjon

For å starte utfyllingen trengs et 11-sifret fødselsnummer. Dersom dere ikke har barnets fødselsnummer, kan dere bruke deres eget. Dere vil motta en kode på sms for å gå videre i prosessen.
Velg kirke og dato der det er ledig plass.
I første omgang er det nok å fylle ut navn på barnet og kontakttinformasjon til dere foreldre. Har dere ennå ikke bestemt navn på barnet, kan dere likevel sende påmeldingen, men feltet for navn kan ikke være tomt. Skriv f. eks. "ikke bestemt" i felttet for branets navn. Det samme gjelder navn på faddere. Alt kan ettersendes, men skjemet godtar ikke at enkelte felt står tomme (gjelder feltene fornavn og etternavn).
Etter at dato for dåpen er bekreftet, kan dere senere gå til "Jeg vil åpne en registrering", og oppdatere innholdet med for eksempel faddere. Bruk samme person - og telefonnummer som ved første innlogging.

NB! Om dere ønsker å endre dato må dere ta kontakt med oss.

Ring oss dersom du ikke finner ønsket kirke eller dato, eller noe ikke fungerer som det skal (se kontaktinfo nedenfor).
Uansett hvilken kirke du velger, vil den lokale menigheten få beskjed.

Kontakt

Kirkekontoret for menighetene i Tønsberg: tlf. 33 37 47 00 / post.tonsberg@kirken.no

 


Personvern

I planlegging av dåp utveksles informsjon om dåpsbarnet og foreldre på mail til involverte parter. Ved registrering av dåp på nettsiden godtar dere at Den norske kirke håndterer sensitiv informasjon vedrørende dåpen av deres barn på nevnte måte.